29 Nisan 2011 Cuma

KOKO


Genellikle pastanelerin kurupasta reyonlarında sıkça rastladığımız benimde bayılarak yediğim bir lezzetti kendileri tarifini bulunca hemen ekleyeyim dedim..

Malzemeler:

- 3 su bardağı hindistan cevizi
- 1-1.5 çorba kaşığı kakao
- 2 yumurtanın beyazı
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Pişirme kağıdı

Hazırlanışı:

- Tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırıyoruz.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp pişirme kağıdını serdiğimiz tepsiye diziyoruz.
- 170 derece fırında 15-16 dakika pişiriyoruz..
- Üzerini pudra şekeriyle süslüyoruz.
- Arzuya göre içine fındık cevizde konulabilir..
- Afiyet Olsun...

1 yorum: