Malzemeler
- 2 adet kabak
- 2 adet havuç
- İki büyük diş sarımsak
Yarım Limon
- 4 5 dal Dereotu
- 1,5 su bardağı su
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
Hazırlanışı
- Öncelikle kabaklarımızı yıkayıp, ortadan ikiye keserek yarım ay seklinde havuctan daha kalın doğruyoruz.
- Havucuda yuvarlak ancak ince dilimliyoruz
- Malzemeleri bir tencerede 1,5 su bardağı suyla kısık ateşte dişe gelecek sekilde pisiriyoruz.
- Ardından soğuyan malzemelerimizin üzerine dövülmüş sarımsak zeytinyağı ve yarım limonumu ekleyip soguk servis yapıyoruz
- Afiyet Olsun
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?
YanıtlaSilİletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com