18 Nisan 2011 Pazartesi
Kremalı Patates
Özellikle tavuk yemeklerinin yanında iyi bir tamamlayıcı, krema tadıda oldukça hoşşş
Malzemeler
-4 5 adet orta boy patates
-1 adet krema
-karabiber,tuz
-Bir yemek kaşığı sıvı yağ
-Üzeri için bir su bardağı kaşar peyniri
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri seçe parmak kalınlığında çokta kalın olmayacak şekilde dilimliyoruz.
Ardından patatesleri karabiber ve tuzla ovalıyoruz.
Hafif yağlanmış tepsiye dizip(birbirine yaslanmış şekilde)üstüne krema döküyoruz.
Üzeri kızarıncaya kadar 40 dk yakın pişiriyoruz.
En son fırından çıkarmadan kaşar peyniriyle üzerini örtüp, peynir eriyip kızarana dek pişiriyoruz.
Afiyet Olsunnnnn
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder