31 Ocak 2012 Salı

MAKARNA KAVURMASI



MALZEMELER:

-Makarna
-1 adet tavuk bulyon
-Tereyağı

HAZIRLANIŞI:

-Öncelikle makarnanın yarısını tereyağında rengi dönene kadar kavuruyoruz.
-Daha sonra üzerine diğre yarısını ekleyip üstünü iki parmak geçecek şekilde su ekliyoruz.
-Makarnamıza 1 adet tavuk bulyon atıyoruz.
-Arasıra karıştırarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
-Ben tavuk bulyon koyduğum için tuz eklemedim siz arzuya göre koyabilirsiniz.
-Basit ama değişik bir tarif denemenizi tavsiye ederim..

3 yorum:

  1. nasıl olur acaba?makarnanın her türüne bayılırım ama bunu hiç duymamıştım.

    YanıtlaSil
  2. Tarif makarna severlerin genellikle hoşuna gidiyor öyle aman aman bir fark yok ama değişiklik isteyenler için iyi bir altenatif

    YanıtlaSil
  3. Oyy cok severim makarnanin her halini
    Ellerine saglik arkadasim

    YanıtlaSil