7 Mart 2014 Cuma

Soğuk Kabak Salatası


Malzemeler

- 2 adet kabak 
- 2 adet havuç
- İki büyük diş sarımsak Yarım Limon
- 4 5 dal Dereotu 
- 1,5 su bardağı su
- Yarım çay bardağı zeytin yağı

Hazırlanışı

- Öncelikle kabaklarımızı yıkayıp, ortadan ikiye keserek yarım ay seklinde  havuctan daha kalın doğruyoruz.
- Havucuda yuvarlak ancak ince dilimliyoruz
- Malzemeleri bir tencerede 1,5 su bardağı suyla kısık ateşte dişe gelecek sekilde pisiriyoruz.
- Ardından soğuyan malzemelerimizin üzerine dövülmüş sarımsak zeytinyağı ve yarım limonumu ekleyip soguk servis yapıyoruz 
- Afiyet Olsun

1 yorum:

  1. Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



    İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

    YanıtlaSil